Indsigt og analyse

Hos Nordicals indsamler vi løbende data fra alle 23 forretninger, som vi sammenstiller med tal og tendenser fra det øvrige nationale og internationale marked. På den måder leverer vi altid optimal rådgivning om investering, køb og salg af ejendomme, leje og udvikling.

Markedsindsigten forår 2020

I Danmark er ejendomsmarkedet på vej tilbage på niveauet fra første kvartal, inden COVID-19 lukkede landet ned - dog med undtagelse af visse ejendomstyper, som kan forvente stagnation og i værste fald nedadgående priser.

Få aktuel indsigt i markedet for erhvervsejendomme med vores nye markedsindsigt.

Hent markedsindsigten her. 

Internationale markedsanalyser og tendenser

Tænk større – også når du skal beslutte rammerne for din produktion og din virksomhed. I markedsrapporten får du altid vores overordnede analyse af markedet for erhvervsejendomme. Vi følger og analyserer eksempelvis renteudviklingen, de amerikanske og europæiske centralbanker, politiske tendenser på de nærmeste markeder og andre influencers, der kan påvirke sikkerheden i din investering.

Markedsrapporten dækker alle regioner

Markedsrapporten ”Erhvervsejendomme i Danmark” udkommer to gange årligt i over 5.000 eksemplarer og er den eneste markedsrapport, der dækker hele Danmark.

I markedsrapporten finder du:

  • Analyser af udviklingen på investeringsmarkedet i udvalgte byer i Danmark
  • Analyser af leje- og afkastniveauer samt tomgangsrater i Danmark
  • Vurderinger af den fremtidige udvikling i tomgangsrater, leje- og afkastniveauer
  • Separate analyser af markederne for kontor, butik, lager og produktion
  • Overblik over interessante udviklingsprojekter og tendenser i hver region

Til top