High Street Q2: Hybrid shopping stiller nye krav til retail-design på High Street

   

High Street Q2: Hybrid shopping stiller nye krav til retail-design på High Street

Af Nordicals København

D. 13.06.22

Digitale corona-vaner har skubbet til forventningerne hos forbrugerne, der i dag ønsker en hybrid shoppingoplevelse på tværs af fysiske og digitale kanaler. Hvordan fremmes en inspirerende og sansebaseret butiksstruktur via indretningen? Hvorvidt kan butikkerne udnytte det digitale potentiale, så ikke alle kunder driver over i netbutikken? Og hvordan integreres kunderne i den samlede butiksoplevelse.

– Det kan du læse meget mere om i denne rapport, hvor vi stiller skarpt på de nyeste tal og bevægelser på Københavns High Street i andet kvartal 2022. 

Modtag vores nyheder direkte i din indbakke | KLIK HER 

Seneste artikler

Finanstilsynets lånevejledning kan forværre underudbud

Finanstilsynets vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter er overregulering. De firkantede regler kan føre til et underudbud af nye erhvervsejendomme, der i sidste ende rammer erhvervslivet og lejerne.

Klumme: Olie og hvede følger med brugtvognspriserne

Efter en tid med økonomisk usikkerhed ser vi nu de første tegn på, at vi går mod lysere tider. For en måneds tid siden så vi, at brugtvognspriserne i USA begyndte at falde, og nu følger priserne på en lang række råvarer med samtidig med, at finansinstitutternes renteprognoser ser fornuftige ud. Dette er af afgørende betydning for, om vi fortsat kommer til at se et stabilt ejendomsmarked.

Boligøkonom maner til ro: hold igen med hjælpepakker og lad forbruget dæmpe sig

De høje rente- og inflationsstigninger har skabt usikkerhed i den finansielle verden og dermed også i ejendomsbranchen. Men de sidste mange års meget lave inflation har ikke stået mål med den vækst, vi har oplevet. Derfor kan den voldsomme stigning vi ser i øjeblikket ses som en form for tilbagebetaling for lang tid med så lav en inflation, hvorfor boligøkonom Mikkel Høegh fra Jyske Realkredit maner til ro. Så længe vi dæmper vores forbrug og holder igen med økonomiske hjælpepakker, skal der nok komme mere balance i tingene.

Nordicals med rekordregnskab i 2021

Nordicals landede i 2021 rekordomsætning. Resultatet er baseret på fremgang i hele landet, og administrerende direktør, Erik Andresen, melder om et stærkt første halvår af 2022.

Circle House hæver barren for bæredygtigt byggeri

Den almene boligorganisation Lejerbos nye byggeri Circle House, der ligger i østjyske Lisbjerg, er det første almene byggeri i verden, der bygger på cirkulære principper. Circle House bliver bygget til adskillelse, så det i fremtiden er let at genbruge alle elementerne, uden at de taber værdi.

Få de nyeste tal og tendenser
om butiksmarkedet

Til top