Markedsanalyse

Markedsindsigt - Solid transaktionsvolumen i 2019

Transaktionsvolumen i 2019 er et nøk under de to usædvanligt store år 2018 og i særdeleshed 2017, men må samlet set betragtes som et solidt år i det danske ejendomsmarked. I 2. og 3. kvartal af 2019 var markedsaktiviteten usædvanligt afdæmpet, mens aktiviteten i 4. kvartal omvendt var høj. I 1. kvartal blev en del handler lukket, mens få nye handler blev startet op. 

Markedsindsigt og analyser

Nordicals er den oplagte investeringspartner, erhvervsejendomsrådgiver og forretningsudvikler i Danmark. Vi venter ikke på de andre – vi skaber selv resultaterne, fundamentet for vores viden og den dybe indsigt i de nationale og internationale markedsforhold.

Analyseafdelingen i Nordicals følger hele tiden markedsudviklingen tæt og leverer nye prognoser og markedsdata, så vi altid kan levere optimal rådgivning om investering, køb og salg af ejendomme, leje og udvikling.

Få indsigt i dit lokale marked - find din lokale forretning her

Tendenser på erhvervsejendomsmarkedet

I Nordicals yder vi rådgivning om erhvervs- og investeringsejendomme på det danske marked såvel som internationalt. Vi har erhvervsmæglere og investeringsrådgivere over hele landet, og vi kan derfor samle og bearbejde markedsdata med unikt lokalkendskab til alle landsdele.

Vi kan udpege de optimale afkastmuligheder, se tendenserne og skabe værdi for vores kunder uanset størrelse.

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Databaseret investeringsrådgivning

Nordicals arbejder altid på at styrke vores investerings- og finansieringsrådgivning og andre ejendomsrelaterede services. Vi vil samtidig være den mest digitaliserede erhvervsmægler og udvikle Big Data til at understøtte vores rådgivning. Vi styrker konstant vores internationale samarbejde, tænker fremad og udad og identificerer internationale muligheder. Det kræver viden og data – og det skaber vi hos Nordicals.

Tænk større – tænk glocal

Nordicals er Danmarks førende erhvervsejendomsrådgiver. I et komplekst marked, der konstant er i forandring, er vores lokale tilstedeværelse din garanti for vores dybe, lokale markedsindsigt. Det giver os en unik mulighed for at yde en kompetent rådgivning med skarpe og konkrete anbefalinger, så du kan få det optimale beslutningsgrundlag. Vi ved, at enhver lokal ejendomshandel, enhver porteføljeinvestering og enhver lejekontrakt og ejendomsudvikling er afhængig af det globale marked.

Læs mere om markedsrapporten

Vil du vide mere om mulighederne for leje og afkast i dit nærområde?

Til top